torsdag 8. desember 2011

Mal på stjernebrettekort.

 Finn ut hvor stor stjerne du vil lage,for eksempel lager du to trekanter med sider som alle er 12 cm, legg trekantene oppå hverandre i en stjerneform, så hver av sidene i de små trekant"flippene" blir på 4 cm, lim sammen og laminer.
Lag en ny mindre trekant til paneldekorasjon, disse kan være på 3,5 cm, samtidig måler du opp og lager ett panel til midten av stjerna, denne skal være bare bittelitt mindre enn selve midten, laminer disse også så har du en holdbar mal.
Av ark kan du bruke hva som helst, men jeg foretrekker Bazzil eller annen litt kraftig kartong, det gir finest brett. Tegn på stjernen på baksiden av kartongen
 Her er panelene tegnet på på baksiden av mønsterkartongen, denne fra Panduro.
 Her er delene ferdig klippet.
Dette er et fødselsdagskort, så her har jeg skrevet ut bokstavene i navnet til gutten på grovt akvarellpapir og svertet kantene med Distress Ink.
 Lurt å bruke linjal på de første brettene, og passe på at den aller første treffer midten, brett de andre jevnt inntil
Trekantpaneler er fliset opp rundt alle kanter med saks, kan kjøpe eget redskap bare til dette, men jeg synes saks fungerer like greit.
Bokstavene limt på utsiden av panelene igjen.
Skrev ut circle of life bilde fra pc, på akvarellpapir, fliset og svertet. Eyelets og hullredskap fra panduro.
 Har her limt på panel i midten av stjernen i dette har jeg kuttet ett lite hull til å feste en seddel i, limt bildet på ett litt større stykke akvarellpapir som er fliset og svertet.

 Tredde en litt kraftig skinnsnor ( kjøpt på www.cchobby.no ) gjennom eyeletsene og dro forsiktig sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar